La Serra d’Almos és petit municipi rural ubicat a l’interior de les montanyes de la Serra de Llaberia, els camps de vinyes i cirerers que l’envolten li otorguen un encant especial. A la primavera tot el paissatge esclata de colors amb la floració dels ametllers i cirerers. 

La comarca del Priorat, coneguda pels seus vins, es troba situada a 5 km, us convidem a que conegueu els seus poblets de cases de pedra i degusteu els seus vins i olis.

A 42 km hi ha el poble pescador de l‘Ametlla del Mar, on podreu gaudir de les seves platjes i cales, així com de la gastronomia local.

També podreu gaudir d’un dia amb familia a Port Aventura, situat a 50 km

prev next

Activitats


Les Violetes és un allotjament situat en un territori a vegades desconegut però ple de possibilitats per gaudir de tot tipus experiències: turisme actiu, gastronomic, cultural, etc.

La seva ubicació a les faldes de la Serra de Llaberia i la seva proximitat al riu Ebre el fan idoni perque durant la vostra estança pugueu practicar tot tipus d’esports d’aventura: caiac, piragüisme, pesca, escalada... o simplement gaudir d’uns dies de descans i relax.

Pels aficionats a la història és d’obligada visita el castell templari de Miravet, el poblat ibèric del Castellet de Banyoles, la Cartoixa d’Escaladei o l’encantador poblet de Siurana, darrer reducte de la resistència sarraïna de Catalunya.

Un dels altres imprescindibles és la ruta del vi, l’Oficina de Turisme del Priorat ha estructurat una oferta de bodegues visitables, tant de la DO Montsant, com DOQ Priorat.

Els amants de la natura podran descobrir indrets on desconnectar del món, no us podeu perdre les coves de Miravet o el PN del Delta de l Ebre.